Pótlóbuszok szállítják az utasokat

Milliós kárt és fennakadást okoztak kábeltolvajok a szentendrei HÉV vonalán

Jelentős összegű kárt és forgalmi fennakadást okoztak azok, akik a szentendrei H5-ös hév Filatorigát megállóhelyének közelében eltulajdonítottak 80 méternyi kábelt.

2012.12.11 13:24MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatás szerint a helyreállítás egy órát vesz igénybe, ezért a HÉV vonalán Békásmegyer és a Batthyány tér között pótlóbuszok szállítják az utasokat hétfő déltől.
   
A BKK közlése szerint a 80 méter betáplálási kábel eltulajdonításával a tolvajok a forgalmi fennakadás mellett egymillió 200 ezer forintos kárt okoztak. A BKV feljelentést tett, a rendőrség pedig megindította az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.