124 gépkocsi elhelyezésére nyílik lehetőség

Január elején nyílik meg a gödöllői P+R parkoló

A hatósági engedélyek beszerzése és a pótlólagos munkák elvégzése miatt csak január 3-tól használhatják a gödöllőiek a vasútállomás királyi várója mellett júniusban átadott P+R parkolót.

2012.12.27 15:34MTI

A létesítményhez tartozó B+R parkolót csak később nyitják meg, mert a hatósági engedélyezési eljárás jelenleg is zajlik A 130 millió forint összköltségű - 90 százalékban EU-s támogatású - beruházás Gödöllő önkormányzata és a MÁV Zrt. együttműködésében valósult meg. 

A korábban kihasználatlan, 3700 négyzetméternyi területen létesített parkolóban 124 gépkocsi és 104 kerékpár elhelyezésére van lehetőség. Négy autós helyet a mozgáskorlátozottak használhatnak, míg a biciklitárolóban hat akadálymentesített hely van. A beruházás részeként 1800 négyzetméteren zöldfelületet alakítottak ki, kiépítették a közvilágítást, és térfigyelő kamerákat is felszereltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.