Az M1-es autópálya egyik parkolójában fogták el

Meg akarta ölni volt barátnője vőlegényét egy mosonszentmiklósi férfi

Az M1-es autópálya egyik parkolójában fogták el hétfőn a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KRNNI) munkatársai azt a mosonszentmiklósi férfit, aki azzal gyanúsítanak, hogy meg akarta ölni volt barátnője vőlegényét.

2012.12.04 16:01HavariaPress

A nyomozás adatai szerint egy 36 éves mosonszentmiklósi férfi volt barátnője vőlegényén akart bosszút állni, mert a nő elhagyta őt, miközben egy korábbi bűncselekmény miatt börtönbüntetését töltötte. Először csak meg akarta verni a férfit, de később úgy döntött megöli.

A gyanúsítottat hétfőn délután fogták el a KRNNI munkatársai az M1-es autópálya egyik parkolójában. A házkutatás során a bűncselekmény előkészületére vonatkozó bizonyítékokat foglaltak le.

A rendőrség a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az ügyben emberölés előkészülete miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.