Parkoló autónak ment

Ütközött gépkocsijával Bajnai Gordon - maga kérte a szondát

Megcsúszott autójával és egy parkoló gépkocsinak ütközött Bajnai Gordon vasárnap délután Budapesten.

2012.12.16 21:05MTI

Erősítette meg Sagyibó Melinda, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese a Blikk információját az MTI-nek.

A volt miniszterelnök, a Haza és Haladás Egyesület elnöke a főváros XII. kerületében, a Kútvölgyi úton egy kanyarban megcsúszott autójával a síkos úton és nekiütközött egy parkoló gépjárműnek. A balesetben senki nem sérült meg.

Rácz Krisztina, a Haza és Haladás Egyesület sajtófőnöke az MTI-nek elmondta, hogy Bajnai Gordon egyedül ült autójában. A volt miniszterelnök kihívta a rendőröket, és kérte, hogy szondáztassák meg. Bajnai Gordon nem fogyasztott alkoholt.

Az egyesület elnöke a rendőrök segítségét kérte a megsérült jármű tulajdonosának megtalálásához, hogy rendezni tudja az okozott kárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.