Ütközés után azonnal

Áthajtott a motoroson a szemből érkező autó

Súlyosan megsérült egy motoros Sárszentmihály és Sárpentele között.

2012.10.05 17:54MTI

Súlyos sérüléseket szenvedett egy motoros pénteken Sárszentmihály és Sárpentele között, a férfi a járművel először egy személyautónak ütközött, majd a szemközti sávban egy másik gépkocsi áthajtott rajta - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika elmondta, hogy a motoros hátulról belerohant egy az úton forgalmi okok miatt megálló autóba. A férfi az ütközés következtében átrepült a szemközti sávba, és ott elütötte egy autó.

A motoros súlyos fejsérüléseket szenvedett, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. A helyszínelés még tart, az útszakaszon félpályán haladhat a forgalom - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.