Vonalhiba

Ismét lehet SMS-ben autópálya-matricát vásárolni

Szolgáltatói vonalhiba miatt átmenetileg nem lehetett SMS-ben autópálya-matricát vásárolni, azonban a többi értékesítési csatorna zavartalanul működött.

2012.08.06 08:44MTI

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. kommunikációs vezetője, Béni Gyöngyi korábban elmondta, hogy a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak, de egyelőre nem tudni, mikorra állhat helyre a szolgáltatás.

Az autópálya kezelő arra kérte az utazni készülőket, hogy a hiba elhárításáig online, a www.autopalya.hu oldalon, az ügyfélszolgálati irodákban vagy a viszonteladó partnereknél - például töltőállomásokon - váltsák meg az úthasználati jogosultságot, az e-matricát.

A társaság weboldalán kezelési költség és plusz felszámolt kényelmi díj nélkül elérhető az online vásárlási felület. Az E-ügyfélszolgálaton minden típusú jogosultság kapható elővételben is, a fizetés pedig bankkártyával történik.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. hétfőn reggel közölte az MTI-vel, hogy elhárították a szakemberek a műszaki problémát, így újra lehet sms-ben autópálya-matricát vásárolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.