Gond volt az értékesítéssel

Elhárították az autópálya-matrica malőrt

Elhárították a reggeli órákban az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) matricaértékesítési rendszerében jelentkezett hibát, így 9 óra 20 perctől a matricákat a szokott helyeken és módon vásárolhatják meg az utazók.

2010.10.08 11:38MTI

Az ÁAK közleményében azt kéri, hogy azok, akik a hiba miatt nem tudtak pénteken matricát venni, mielőbb tegyék meg. A töltőállomások és ügyfélszolgálati irodák mellett megtehetik ezt sms-ben és a viszonteladóknál is - tartalmazza a közlemény.

Korábban a FigyelőNet - több olvasója jelzésére hivatkozva - azt írta, hogy pénteken kora reggeltől nem működött a számítógépes hálózat, ezért a benzinkutaknál nem lehetett autópálya-matricát vásárolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.