186 esetben színeződött el a szonda

Négyszáz közlekedési balesetben hárman haltak meg a hétvégén

Mintegy négyszáz közúti baleset volt a hétvégén az országban, három ember meghalt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn.

2012.07.16 10:45MTI

A rendőrségi honlapon olvasható tájékoztató szerint pénteken, szombaton és vasárnap összesen 397 közúti közlekedési baleset történt. Három balesetben hárman meghaltak, 46 baleset súlyos, 102 pedig könnyű sérüléssel végződött. A többi karambolban senki sem sérült meg - olvasható a közleményben.

Az ellenőrzések során 186 esetben színeződött el a szonda.

Az ORFK tájékoztatott arról is, hogy a hétvégén 106 körözött embert fogtak el a rendőrök, 225-öt tetten értek és 256 embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.