Kamionbaleset

Az egyik sáv már járható az M1-esen

Az egyik sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Óbarok és Szárliget között, ahol csütörtök délután két kamion ütközött.

2012.07.12 19:38MTI

A sztráda érintett szakaszán 7-8 kilométeres a torlódás. Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte: a baleset a sztráda 45-ös kilométerszelvényében történt, a Fejér megyei Óbarok és a Komárom-Esztergom megyei Szárliget között, az ütközés során senki sem sérült meg. Az egyik kamion rakomány nélkül haladt, a másik autóalkatrészeket és kábeleket szállít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.