Ketten meghaltak

Súlyos baleset történt Hevesben

Két ember meghalt, amikor frontálisan összeütközött egy holland rendszámú személyautó és egy mikrobusz hétfőn az Egert Kerecsenddel összekötő úton.

2012.07.09 16:15MTI

Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a vizsgálat eddigi adatai szerint a holland rendszámú személygépkocsi megcsúszott a síkos úton, átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő mikrobusszal. Az ütközés nyomán a személygépkocsit vezető férfi és női utasa a helyszínen életüket vesztették, a mikrobuszban utazó két ember egyike súlyos, a másik pedig könnyű sérülést szenvedett. A baleset nem sokkal délután 2 óra után történt, azt követően a helyszíni vizsgálat és a mentés idejére teljes útzárat rendeltek el - tette hozzá Lázár Levente.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.