Ismét kerékpárbaleset Szabolcsban

Életveszélyben az elgázolt 9 éves kerékpározó gyerek

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 9 éves fiú, akit autó gázolt el Kékcse és Szabolcsveresmart között szombaton.

2012.07.09 12:45MTI

Tamásné Berki Bianka, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a szabolcsveresmarti kisfiú kerékpárjával egy kereszteződés előtt nem állt meg, hanem nagy sebességgel a keresztező út mellett lévő, párhuzamosan kiépített vízelvezető csatornába hajtva kiugratott az útra, ahol az ott szabályosan érkező személygépkocsi elütötte.

A helyettes szóvivő felidézte, hogy szombaton a 41-es főúton is történt egy hasonló baleset: a 22-es kilométerszelvényben lévő kereszteződésnél egy kerékpáros nem adott elsőbbséget a védett úton haladó személyautónak, amely elgázolta őt. A kerékpárt vezető 66 éves férfi kórházba szállítása után meghalt - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.