Nem adott elsőbbséget

Meghalt az elgázolt kerékpáros

A helyszínen életét vesztette az az idős férfi, aki kerékpárjával elsőbbségadás nélkül hajtott be egy kereszteződésbe, szombaton este, a 41-es főúton, Vásárosnamény és Nyíregyháza között, és egy személyautó elgázolta.

2012.07.09 10:18HavariaPress

Elsőbbségadás nélkül hajtott be a kereszteződésbe egy kerékpáros, szombaton este, a 41-es főúton, Vásárosnamény és Nyíregyháza között, és egy szabályosan közlekedő személyautó elgázolta. A balesetben a kerékpárt vezető 66 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Szintén szombaton este, Kékcse és Szabolcsveresmart között egy 9 éves kerékpározó kisfiút is elgázolt egy személyautó, mert a gyerek az út menti vízelvezető árokba hajtott nagy sebességgel, majd az útra ugratott. A kisfiú súlyosan megsérült. Mindkét baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.