Dunaújváros

Mentővel karamboloztak: ketten életveszélyben

Súlyos baleset történt péntek reggel kilenc óra előtt néhány perccel Dunaújváros belvárosában. Egy mentőautó és egy Wartburg ütközött össze. Összesen öten sérültek meg.

2012.06.15 10:15ma.hu

A balesettel kapcsolatos bejelentés a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére péntek reggel kilenc óra előtt néhány perccel érkezett.

Az elsődleges adatok alapján egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó és egy Wartburg személygépkocsi ütközött össze Dunaújváros, Petőfi utca 87. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között.

A balesetben – információink alapján – összesen öten sérültek meg, ebből ketten életveszélyesen. A sérültek elszállítására mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A rendőrök az Petőfi utcát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a mellékutcákba terelik. A helyszíni szemle megkezdődött – tájékoztatta a ma.hu-t Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.