A kislány elmerült a fürdő egyik medencéjében

Mentőhelikopterrel vittek kórházba egy gyermeket a jászapáti strandról

Eszméletlen állapotban mentőhelikopter szállított kórházba egy kislányt, akit a strandon ért baleset Jászapátiban. Lapinformációk szerint a gyermek kómában van.

2012.06.09 19:32MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Zita elmondta: a 12 éves kerekegyházi leány eddig tisztázatlan okból elmerült a fürdő egyik medencéjében, ahonnan már csak eszméletlen állapotban sikerült kimenteni.

A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett, mely a gyermeket a szolnoki Hetényi Géza Kórházba szállította - tette hozzá a szóvivő jelezve, hogy a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanújával eljárást indított ismeretlen tettes ellen, és jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Az MTI információi szerint a gyermek kómában van. A történtekről hivatalból az egészségügyi intézmény tett bejelentést a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.