Lépcsőshátú limuzin

Képgaléria - itt az új Peugeot 301

Az új szedán karakteres formaterve és modern külseje egyszerre sugall érzelmet és erőt.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.05.24 21:39ma.hu
Kattintson a képre! >>>

A modell tervezése során folyamatosan szem előtt tartották a robusztusság igényét, megalkotásánál pedig a legszigorúbb minőségi elvárásokat. A 301 kialakításánál szempont volt az is, hogy akár extrém körülmények között is megállja a helyét (meleg, vagy hideg éghajlat, rossz utak stb.). A 4,44 m hosszú jármű nagyvonalú felépítésével tűnik ki, ami előnyhöz juttatja a versenytársakhoz képest.

Főbb tulajdonságai:
- Rekord nagyságú hátsó tér az ülőhelyeknél (2,65 m-es tengelytáv)
- Tágas, 506 literes csomagtartó (VDA 210)
- Biztos útfekvés és vezetési kényelem
- Számos biztonsági felszerelés: ESP, ABS, akár négy légzsák, vészfékrásegítés, ISOFIX stb.

A legújabb generációs benzines és dízel erőforrások teljesítménye 71 lóerőtől 115 lóerőig terjed. Manuális váltó mellett robotizált és automatikus változat is szerepel a kínálatban:

- 1.2 l VTi 52 kW (71 LE)  mechanikus vagy robotizált váltóval
- 1.6 l HDi 68 kW (92 LE) mechanikus váltóval
- 1.6 l VTi 85 kW (115 LE) mechanikus vagy automatikus váltóval

Kattintson a képre! >>>

A modern szellemiséggel átitatott 301 lesz a 208 után a második Peugeot modell, amelynek kínálatába bekerülnek a háromhengeres benzines motorok (1.2 l VTi), amelyek ötvözik a vezetési komfortot és a kis fogyasztást.

A 301 modern felszerelései (elektronikus klímaberendezés, MP3 autórádió Bluetooth kihangosító szettel és USB csatlakozással, távvezérlővel nyitható csomagtartó, tolatóradar stb.) kitűnő kényelmi szintet garantálnak az autóban utazóknak.

A spanyolországi Vigóban gyártott új Peugeot 301-et a Párizsi Autószalon sajtónapjain mutatják be. Forgalmazását 2012. november 1-jétől kezdik meg, először Törökországban, majd számos más régióban: Közép- és Kelet-Európában, Oroszországban, Ukrajnában, Görögországban, az észak-afrikai országokban, a Közel-Keleten, a Perzsa-öböl és Afrika országaiban, valamint Latin-Amerika egyes országaiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.