Több bordája eltörött a férfinek

Fának csapódott a részeg sofőr autója

Alkoholmámorban ült volán mögé egy keszthelyi férfi. Ő maga és a hátsó ülésen utazó kiskutyája is csak a szerencsének köszönhetik életüket.

2012.03.22 15:59ma.hu

A Sümegi Rendőrőrs szolgálatparancsnokának utasítására jelentek meg a járőrök március 11-én, a kora reggeli órákban a Zalagyömörő és Ukk közötti útszakaszon, ugyanis egy személyautó az árokba hajtott és egy fának csapódott.

A rendőrök kiérkezésekor a mentősök már a helyszínen voltak és elsősegélynyújtásban részesítették a balesetet szenvedő gépkocsi 46 éves vezetőjét. Az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a keszthelyi lakosú férfi súlyos sérüléseket szenvedett, több bordája és bal bokája is eltörött.

A mentősök erős alkoholszagot éreztek a leheletén, s arra a kérdésre, hogy a járművezetés megkezdése előtt fogyasztott-e szeszesitalt, határozott „igen”-nel válaszolt.

A baleset szemtanúinak elmondása szerint egyszercsak arra lettek figyelmesek, hogy egy személygépkocsi az árokban fekszik és egy fűzfa törzsének ütközött. Ezek után rögtön megálltak, majd a balesetet szenvedett férfit kisegítették az autóból, illetve a vele utazó palotapincsi kiskutyáját is kiemelték a hátsó ülésről. A rendőrség a baleset körülményeit még vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.