Szigorítottak a román szervek

Többórányi várakozás: kamionsor Nagylak előtt

Ismét több órás várakozási idő alakult ki a Nagylaki Határátkelőhely előtt a teherforgalomban. A torlódás oka a román szervek szigorító intézkedései.

2012.03.22 14:59ma.hu

A várakozási idő csütörtök délutánra 4 órára emelkedett. A kamionsor Makó és Apátfalva között áll a 43-as számú főúton. A rendőrség a kamionokat a lakott településekre nem engedi be, így Apátfalván és Magyarcsanádon nincs sor. A nagyobb torlódás elkerülése végett a rendőrség az M43-as autópályán a kétegyházi pihenőhelyre kezdte el terelni a kamionforgalmat.

A rendőrség a belépő személy- és teherforgalmat – a korábbiakhoz hasonlóan - a Csanádpalota-Kövegy-Makó útra tereli, ezért a kilépő személyforgalom folyamatos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.