Az úttestre borult a rakomány

Kettős sérülés - Húsossal csattant a faszállító

A Kunhegyes felől Törökszentmiklós irányába, a 34-es főúton haladó, fát szállító teherautó sofőrje későn észlelte a vele azonos irányba közlekedő húst szállító nyergesvontatót.

2011.12.12 15:18ma.hu

Hogy elkerülje az ütközést balra rántotta a kormány és érintőlegesen ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő ponyvás tehergépkocsival. A baleset során a húst szállító jármű az útárokba borulva állt meg, sofőrjét kórházba szállították, csakúgy, mint a másik nyergesvontató utasát. A fa rakomány az úttestre szóródott. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, tereléssel segítették a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.