Érkezik a statikus

Barna lében: öt sérültet hagyott maga után a toitoi-kamion

Helyi járatú autóbusszal ütközött össze egy teherautó hétfő délelőtt Szegeden - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Jászai Linda. A balesetben öten megsérültek, közülük egy ember súlyosan.

2011.12.12 12:24MTI

Az elsődleges adatok szerint a mobil WC-ket üzemeltető cég teherautója feltételezhetően nem adott elsőbbséget az autóbusznak. Az ütközés hatására a busz egy háznak is nekicsapódott, miután egy sövénysoron áthaladt és kidöntött egy fát.

A balesetben öten sérültek meg: a busz utasai közül egy ember súlyos, három könnyebb sérüléseket szenvedett, s szintén könnyebben megsérült a házban lakó idősebb asszony. Az asszony és két másik sérült nem igényelt kórházi ellátást.

A teherautó szállítótartálya megrepedt, abból szivárog annak tartalma, a busznak pedig a jobb és a bal oldala is megsérült. Mindkét járműnek kitört a szélvédője.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője, Tátrai János elmondta: a helyszínre tart egy statikus, hogy megállapítsa, a ház milyen fokban károsodott a balesetben.

Egy mobil illemhelyeket üzemeltető cég balesetben összeroncsolódott teherautója Szegeden.(MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.