Bővít a Nissan

Ősszel jön a hétajtós Nissan Quashqai

A Nissan egyik legsikeresebb modellje a Quashqai, így nem meglepő, hogy újabb rokonszenves tulajdonságokkal bővíti kínálatát a gyár: ősztől elérhetőek lesznek a hét személy szállítására is alkalmas verzió.

2008.04.09 14:10ma.hu

Bejött a Nissannak a Quashqai, ami valószínűleg a kocsi szolgáltatásainak köszönhető: nagyon kell tudnia ahhoz, hogy az ember felvállalja a név kimondását. Épp ezért a Nissan további vevők szemében is szimpatikussá akarja tenni a modellt: például a nagycsaládosok köreiben. Ők különösen örülhetnek az ősszel érkező hétüléses modellnek. A hír hivatalos: Lipcsében meg is erősítették a bejelentést. A modell nem csak több ülést tartalmaz: természetesen megnövelték a kocsi hosszát és tengelytávot is.

A technikai/motoros paraméterekről egyelőre nem sokat tudni: nagy változásokra nem kell számítani - legfeljebb az árban, de erről még nem csiripelnek a madarak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.