Siófok-Kaposvár

Kimosta a vasúti töltést a víz

A helyreállítás előreláthatóan több napot vesz igénybe, ezért vasárnap hajnaltól vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Siófok és Tab között.

2014.09.14 08:40MTI

Több napig pótlóbusz közlekedik a Siófok-Kaposvár vasútvonal egy szakaszán, mert szombat éjjel a Tab és Siófok közötti szakaszon a tartós esőzés miatt kialakult vízátfolyások kimosták a vasúti pálya ágyazatát - közölte vasárnap hajnalban a Mávinform.

A víz mintegy 20 méteres szakaszon öntötte el és mosta ki a pályát.

A helyreállítás előreláthatóan több napot vesz igénybe, ezért vasárnap hajnaltól vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Siófok és Tab között. A közúton hosszabb útvonal és az átszállások miatt 30-60 perces késések is előfordulhatnak a teljes vonalon - írja a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.