Begurult a csatornába a kocsi

Kimosta az autóját... jól látja: nem lemosta!

Nem alakult túl jól a múlt hét egy walesi férfi számára: nem elég, hogy mostanában tudta meg, hogy egy cérnaszálon függ a munkája, még a kocsija is elúszott - szó szerint.

2014.04.08 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tom Curtis (Képünk illusztráció!)

Elég rosszul alakult a hét a walesi Tomos Williams számára, aki azután, hogy megtudta: elveszítheti a munkáját, úgy döntött, legalább egy romantikus délutánt eltölt a barátnőjével a hétvégén - csakhogy az sem úgy végződött, ahogy szerette volna. A férfi egy domboldalon állította le az autóját, aztán elilndult sétálni és aztán betértek egy pubba, hogy megebédeljenek. "Valaki bejött, és megkérdezte, én vagyok-e a tulajdonosa egy ezüstszínű Toyota Avensisnek" - idézte fel Williams a szörnyű pillanatokat.

Kiderült, hogy valószínűleg elromlott a kézifék, így a kocsi a domboldalról legurult, és meg sem állt a közeli csatornáig, amiben szinte teljesen el is merült. A 30 éves autót végül a szakképzett autómentők segítségével sikerült a partra húzni, most a rendőrség vizsgálja át, hogy valóban műszaki hiba okozta-e a szerencsétlen balesetet.

Williams viszont igyekszik a jó oldalát nézni a dolgoknak. "Ezen a héten messze elkerült a szerencse, de nézzük a jó oldalát annak, ahogy a kocsim a csatornába gurult: legalább senki nem sérült meg" - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.