Árvíz

Alsórajkon ki kellett telepíteni egy családot elöntött házukból

A Dózsa György utcában, a megáradt pataktól három-négy méterre álló egyik lakóházba a falon keresztül szivárgott be a víz.

2014.09.12 08:23MTI

A faluházban helyeztek el éjszaka három embert Alsórajkon, miután a közeli patak elöntötte a házukat - közölte honlapján pénteken a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Dózsa György utcában, a megáradt pataktól három-négy méterre álló egyik lakóházba a falon keresztül szivárgott be a víz. Miután a konyhában és a fürdőszobában is állt a víz, a pacsai katasztrófavédelmi őrs munkatársai úgy ítélték meg, hogy nem lehetséges a védekezés, a ház három lakóját ezért a faluházban helyezték el éjszakára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.