Árvíz

Nem a Principális, hanem a kiöntött Bakónaki-patak zár el két települést

A Principális csatorna áradása miatt csütörtökön Nagykanizsán vált járhatatlanná egy útszakasz. A csatorna partján vezető Camping utat teljes szélességében lezárták.

2014.09.12 07:54MTI
Forrás: youtube.com

A heves esőzések miatt megáradt Bakónaki-patak utakat öntött el, emiatt péntek hajnalra két település megközelíthetetlenné vált Zalában - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője.

Pécsi Norbert Sándor közölte: a Nagybakónakra és Kisrécsére vezető út egy-egy szakaszát le kellett zárni a járműforgalom elől, mert a Bakónaki-patak vize elárasztotta. Az áradás miatt mindkét település megközelíthetetlenné vált, mert közúton csak egy irányból érhető el mindkét falu.

A Principális csatorna áradása miatt csütörtökön Nagykanizsán vált járhatatlanná egy útszakasz. A csatorna partján vezető Camping utat teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.