Belógatta ő is

Áder János nem csak vadászni szeret

A köztársasági elnök többféle szenvedélynek is hódol szabadidejében.

2014.06.01 11:32ma.hu
Sukoró Evezőspálya - Fotó: L. Simon László Facebook-oldal

Áder János köztársasági elnök részt vett a Velencei-tó partján rendezett horgászversenyen - írta L. Simon László Facebook-oldalán. "Megnéztem, hogy áll a küzdelem" - posztolta a képet. Mint ismeretes, több ismert közéleti ember, neves horgász vett még részt a programon, köztük Trokán Péter, Besenyei Péter, Reviczky Gábor is.

A mérlegelést követően kiderült, hogy a horgászat nagyköveteinek versenyét Bokor Károly nyerte 970 grammal, megelőzve Áder Jánost (950 gramm) és Trokán Pétert (270 gramm). A horgászszövetségek versenyében első helyen végzett Siklósi Béla 1860 grammal, míg a horgász világbajnokok versengésében - a tavalyi évhez hasonlóan - Walter Tamás végzett az élen 1640 grammal. Az ifjúsági kategóriában Bakó Péter győzött 680 grammal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.