12 milliós fogás

Motorcsónakkal csempészték a cigarettát

Motorcsónakkal csempésztek át a Tiszán 12 millió forint értékű cigarettát Újkenéznél.

2014.02.27 09:24MTI
freedigitalphotos.net

Dávid Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának sajtóreferense elmondta, hogy a pénzügyőrök zöldhatár-ellenőrzést tartottak a Záhonyhoz közeli település határában, amikor motorcsónak hangjára figyeltek fel a Tisza partján.

A helyszín közelébe érve három embert láttak, amint a csónakból fekete fóliával takart csomagokat rakodtak a partra. A csempészek a pénzügyőröket észlelve a motorcsónakkal elmenekültek, hátra hagyva a csomagokat és egyik társukat, akit a járőröknek sikerült elfogniuk.

A dobozokban 24 ezer doboz, 12 millió forint értékű ukrán cigaretta volt, amelyet lefoglaltak és az elfogott csempésszel együtt átadták az adóhatóság nyomozóinak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.