Sok-sok cigarettát lefoglaltak

Csempészautók szenvedtek balesetet a Nyírségben

Két balesetet szenvedett személyautóban több mint 15 millió forint értékű, feltehetően csempészett cigarettát foglaltak le a rendőrök a Nyírségben.

2013.11.15 16:11MTI

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: az egyik autó Tiszaszentmárton és Tiszabezdéd között sodródott az árokba.

A kocsi utas- és csomagterében 10 millió forint értékű cigarettát találtak a baleset miatt intézkedő járőrök. Az autót vezető 33 éves tiszabezdédi sofőrt előállították, majd a dohányáruval együtt átadták az ügyben illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A másik csempészt ugyancsak csütörtökön, autósüldözés után fogták el a rendőrök, mert nem állt meg gépkocsijával az őt igazoltatni akaró járőröknek Kömörő külterületén.

A rendőrök több településen át megkülönböztető jelzést használva üldözték a csempészautót, amely végül Zsarolyán határában egy kanyarban az árokba sodródott. A kocsiban több mint ötmillió forint értékű, külföldi zárjeggyel ellátott cigaretta volt.

A 36 éves kocsordi gépkocsivezetőt a rendőrök a csempészáruval együtt szintén az adóhivatal munkatársainak adták át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.