Oda-adó

Túl nagyot szorítottak az övön a portugálok?

Portugáliában várakozások feletti mértékben 7,6 százalékkal nőtt az adóbevétel a január-júliusi periódusban - közölte pénteken a portugál pénzügyminisztérium.

2013.08.23 19:25MTI

A költségvetési terv 6,9 százalékos adóbevétel-növekedéssel számol a teljes évre. Az első hét havi növekedést a minisztérium közleménye szerint közvetlen adóbeszedéssel sikerült elérni.

Portugáliának a 78 milliárd eurós segélyprogram fejében vállalt kötelezettségei értelmében az idén 5,5 százalékra kell csökkentenie a GDP-arányos költségvetési hiányt a 2012. évi 6,4 százalékról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.