Cigarettát és likőröket adott el

Törött kezű pénzügyőrök csaptak le a kórházi orgazdára

Lecsapott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a napokban, a váci Jávorszky Ödön kórházban arra a takarítóra, aki adójegy nélküli cigarettát és likőröket adott el a betegeknek és a kórház alkalmazottainak.

2013.05.08 09:13Havariapress

Törött kezű betegnek álcázva érkeztek meg a napokban a NAV munkatársai a váci Jávorszky Ödön kórházba, ahol egy külsős takarítócég egyik alkalmazottjára csaptak le, aki adójegy nélküli cigarettát és likőröket adott el a betegeknek és a kórház alkalmazottainak.

A takarító öltözőszekrényéből 2 csomag adójegy nélküli cigaretta került elő, az öltöző asztalán pedig volt még egy doboz cigaretta, amiknek származását a takarító nem tudta igazolni.

A házkutatás során a pénzügyőrök közel ezernyolcszáz csomag adójegy nélküli cigarettát találtak.

A NAV munkatársai a másfélmillió forint értékű dohányárut lefoglalták és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.