Tízezer ellenőrzés során

Illegális játékgépeket keres a NAV

Csaknem tízezer helyszíni ellenőrzést végzett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a pénznyerő automaták betiltása után, tavaly október és február között.

2013.04.30 07:41MTI

A Magyar Nemzet cikke szerint a játékgépek betiltása után új technikákat vetettek be az illegális szerencsejáték-szervezők; a visszaélések felderítésében több hatósággal együttműködik az adóhivatal.
   
A NAV tiltott szerencsejáték szervezése miatt számos feljelentést tett az utóbbi időszakban; engedély nélküli tevékenységért pedig 137 üzlet bezáratását kezdeményezte tavaly január és idén március között - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.