Gáz helyett kétezer doboz cigarettát találtak

Cigarettát csempészett autója gáztartályában egy moldovai férfi Szabolcsban

Cigarettát csempészett autója gázüzemanyag-tartályában egy moldovai férfi a tiszabecs-tiszaújlaki magyar-ukrán határállomáson.

2013.01.24 12:09MTI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) észak-alföldi regionális főigazgatóságának sajtóreferense, Kupecz József elmondta: a magyarországi belépésre jelentkező férfi nem jelentett be vámköteles árut, így a pénzügyőrök tételesen átvizsgálták a járművét.
   
A személyautó alvázára több gáztartály volt felszerelve házilag, azokban gáz helyett kétezer doboz cigarettát találtak a NAV munkatársai. A járművet, illetve a több mint 1,5 millió forint értékű cigarettát lefoglalták. A moldovai férfi ellen költségvetési csalás bűntette miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.