All In

Lebukott az illegális pókerterem: megint dühbe jött a NAV

Minikaszinóra csapott le a NAV - 5 asztalon játszották az illegál-pókert.

2012.03.08 08:38ma.hu

Az elmúlt hétvégén a NAV SZEF feljelentése alapján megindult eljárásban egy illegális minikaszinó felszámolásában működött közre a szakterület a NAV Dél-budapesti Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága vámszakmai területével, illetve a XVIII. kerületi rendőrséggel - írja közleményében a NAV. A teremben 5 asztalon játszottak pókert, az aznapi verseny az ellenőrzéskor az utolsó leosztásoknál tartott. A helyszínen a játékosoknak cash game pókert is szerveztek, a játék az ellenőrzés idején is zajlott.

A NAV kifejti: ha ez nem lett volna elég, az ellenőrök a teremben engedély nélkül üzemeltetett pénznyerő automatákat, és bejelentés nélküli foglalkoztatottakat is találtak,ellenben a teremben pénztárgép nem volt, s az eladásra kínált, tisztázatlan eredetű italokat is lefoglalták. A NAV eljárásai mellett a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az egység működését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.