7000 testékszer "díszítette" a menyasszonyt

Extrém fotó: Férjhez ment a piercingkirálynő

Férjhez ment a piercingkirálynőként elhíresült Elaine Davidson, akinek testét közel 7 ezer kisebb-nagyobb testékszer díszíti - vagy éppenhogy csúfítja el, kinek-kinek ízlése szerint.

Így néz ki egy túlékszerezett menyasszony képgaléria

2011.06.10 11:29ma.hu

Aki 75 darab híján 7000 testékszert visel magán, annak egy gyűrűvel több vagy kevesebb igazán nem számíthat - legalábbis ezt gondolhatnánk. Csakhogy Elaine Davidson számára az a 6925 darab piercing összesen sem ér annyit, mint az a gyűrű, amit csütörtök délelőtt húztak az ujjára: a 42 éves skót nőt oltár elé vezette szerelme.

Miközben a menyasszony az összes ékszerét magán viselte, bár ezek egy része nem látszódott a hófehér ruha alatt, arcát pedig zöld, sárga és kék festéssel díszítette, vőlegénye, Douglas Watson egy teljesen szokványos, sőt, határozottan konzervatív úriember képét mutatta, és állítólag ő egyáltalán nem visel sehol piercinget.

Davidson saját bevallása szerint soha nem vesz ki egyetlen ékszert sem magából, még alváshoz sem, és azt mondja, egyáltalán nem okoz neki kényelmetlenséget a viselésük. Igaz, nemrég elpanaszolta, hogy már kezdi unni a saját mániáját, de sokkal jobban vonzza őt a tudat, hogy megtartsa a rekorder-címet, mintsem lemondjon védjegyévé vált testékszereiről.

Fotó: PA Wire

A brazil születésű nő hivatalosan 2000 májusában döntötte meg az akkori rekordot, ekkor számolta meg a testében lévő ékszereket a Guinness Rekordok Könyvének egy munkatársa, 462 darab csecsebecsét talált rajta, közülük 192 az arcán volt! A gyűrűk és az átszúrt darabok súlyát mára együttesen mintegy 3 kilogramra becsülik.

2009-ben, amikor már 6005 darab piercingnél tartott, akkor vallotta be, hogy már nem szereti az újabb és újabb ékszereket magán, már nem okoz számára élvezetet, de tartani akarja a magas rekordot.

Azt egyelőre nem tudni, hogy valaha feladja-e különleges szenvedélyét, mindenesetre azt elmondta, hogy a családja egyáltalán nem szereti őt tetoválásaival és testékszereivel. Honlapjáról egyéb érdekességek is kiderülnek: feküdt már szöges ágyon, járt tűzön és üvegszilánkokon, élvezi az extrém sportokat és imád színházba járni, viszont soha nem iszik és nem dohányzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.