A barátnőjében és a ruhabolti eladóban bízik

Videóval - Csepregi Éva: Szeretem a divatot, de nem szoktam követni

Bár szeret divatosan öltözködni, Csepregi Éva nem nagyon követi az aktuális trendeket, és csak remélni tudja, hogy a barátnője és a bolti eladó nem valami elavult darabot vetet meg vele.

2011.05.02 13:29ma.hu

Néha varratja, néha készen veszi, de mindig kikéri az eladó vagy a barátnője véleményét, valahányszor új darabbal bővíti ruhatárát Csepregi Éva.

Az énekesnő megbízik a külső szemlélők véleményében, de bevallotta: bár szeret divatosan öltözködni, valójában nem igazán követi az aktuális trendeket.

"A rajtam lévő kabátot éppen Münchenből hozták nekem, de egyébként is szeretem ezeket a színes, patchworkös, laza dolgokat. Szeretek vásárolni, szeretem a divatot, de sajnos azt kell mondjam, hogy nem nagyon szoktam követni." - mesélte el a tabutv.hu riporterének, amikor a divatról faggatták.

Fotó: csepregieva.eu

"Az egyetlen szempontot a ruhavásárlásnál, hogy tetsszen az éppen kiválasztott ruhadarab." - tette hozzá.

Amikor pedig nem talál magának sem itthon, sem külföldi turnéi során olyat, ami megfogja, akkor varrat magának. "Sokszor csináltatok magamnak cuccokat, de ezek nem mindig szoktak beválni, úgyhogy ma már legtöbbször maradok a konfekció daraboknál!" - ismerte be a Neoton Família énekesnője.

Persze divat ide vagy oda, nem lehet szó nélkül elmenni egy másik téma mellett sem, ami mostanában hétköznapi emberek és sztárok között egyaránt fő beszédtéma: a tehetségkutatók.

"A tehetségkutató egy nagyon jó belépő, de aztán az már nagyon sok dologtól függ, hogy abból mi lesz. Szerintem nagyszerű embereket ismertünk meg ezeken a versenyeken, de az, hogy mennyire jön át az egyénisége, már csak azon múlik, hogy kiben mi lakik." - adta hírül a Tabu Tv riportjában Csepregi Éva, aki reménykedik abban, hogy az élet meghozza a sikert a fiatal tehetségeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.