Fiatal korban, szülés előtt ne játszunk a testünk

Csepregi Éva plasztikáztatna, de a botox kizárt!

A Neoton Família sztárja egyáltalán nem ítéli el azokat a sztárokat, akik mellesleg, vagy más módon plasztikáztatják magukat, sőt ha indokoltnak találná, akkor Ő is bevállalna hasonló beavatkozást.

2010.07.24 09:48tabu.tv
Fotó. koncertiroda

"Szerintem a plasztikáztatás az magánügy, de abszolút egyetértek vele, hogy ha valaki jó és diszkrét orvoshoz megy, na meg persze, ha tényleg szükség van rá." - meséli a tabutv.hu riporterének Csepregi Éva, aki tisztában van azzal, hogy a hazai hírességek nagy része már meglátogatott szikével szépítő szakembereket.

"Valószínűleg egyszer majd én is elgondolkodom rajta, hogy szakorvoshoz fordulok... Egyébként személy szerint is ismerek olyan szakmabelieket, akik a mellükkel kapcsolatban nem voltak elégedettek, vagy más problémájuk volt a testükkel." - mondta el az internetes sztártévének a Neoton Família sztárja, aki szerint jogos, ha valaki plasztikai sebész segítségét kéri egy-egy szépítéshez.

Csepregi Éva azonban nem csak bátorít, hiszen szerinte mindenképp alaposan át kell gondolni, ha valaki egy komolyabb beavatkozást szeretne végrehajtani magán, sőt van olyan "praktika" is, amit a művészeknek egyáltalán nem javasol.

"A botoxot azért nem szeretem, mert ha én bármilyen színpadon vagyok, akkor az arcomat szeretem használni, ez a kezelés pedig olyan, hogy merev lesz az ember arca tőle, és ez sem egy színésznőnek, sem egy énekesnőnek nem tud jót tenni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki szerint egyetlen dolgot kéne betartanunk a plasztikák terén: fiatal korban, szülés előtt ne játszunk a testünkkel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.