Influenzában halt meg a rádiós testvére

Gombos Edina: Egy kiscipő maradt a nővéremből...

Egyre jobban félnek az emberek az új influenzától - Sokan nem tudják eldönteni, beoltassák-e magukat és szeretteiket. Gombos Edina sem határozott, hogyan dönt jól. Neki sajnos fájó emlékei is vannak...

Képekben a csinos Gombos Edina és családja! képgaléria

2009.10.08 09:30ma.hu

Ha valakit, a szőke műsorvezetőt közelről érinti az influenza-probléma - Gombos Edina családjában a hetvenes években tragédia történt. Ő még nem is élt, amikor testvére, Tímea egy hasonló vírusfertőzésben meghalt. Féléves volt, már gügyögött.

A szomszéd néni influenzásan behajolt a babakocsiba, hogy megnézze a kicsit - a kisbaba aznap este belázasodott, életét már nem tudták megmenteni - mesélte szomorúan Edina, aki őrzi elhunyt testvére cipőcskéjét. Ha a szerencsétlen eset nem történik - ami manapság már nem fordul elő -, a sztárnak ma két nővére és egy öccse lenne.

Gombos Edina nincs az oltás mellett, de ellene sem. Egyelőre kivár és nem viszi lányát, Mirandát közösségbe. Ha mennek valahova, gyakran mossa meg a kezét. Törlőkendő és fertőtlenítő zselé mindig van nála, a kislány szobáját is fertőtlenítette - árulta el a Hot! magazinban a rádiós.

Gombos Edina és párja, a kubai származású Alberto tavaly októberben lettek szülők. A páros nem keveset küzdött, mire végre egy család lehettek.

Néhány éve Edina forgatni érkezett Kubába, itt ismerte meg a jóképű helyi fiút. Bár a magyar sztár hazatért Budapestre, a szerelemnek nem állhatott útjába a távolság.

Olyannyira nem, hogy Alberto végül Magyarországra költözött kedveséhez. A pár azóta is igyekszik minél gyakrabban meglátogatni a fiú Kubában maradt családját. Lányuk keresztelőjét például Havannában tartották.

Edina ma már újra dolgozik, de az Aktívba nem ment vissza műsort vezetni, a Sláger rádió csapatát erősíti reggelenként. Így elég ideje marad a családra is.

Alberto légiutas-kísérőként keresi a pénzt, ami nem igazán nyugtatja meg Edinát. Naponta retteg a férje életéért, de örök optimista, és nem engedi, hogy a félelem eluralkodjon rajta.

Párja egyébként mindig igyekszik azonnal tudatni, ha megérkeztek valahová, vagy ha valami gond van, akkor is jelentkezik.

Tíz hónapig szívatta az állam Gombos Edinát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.