"Hónapokig nem tudod, mi történik odalent"

Gombos Edina: A férjem kezébe adtam a borotvát

Nem kertel a kényesebb témákat illetően sem a csinos szőke műsorvezető - Gombos Edina egy kismamának adott tanácsot, s részletesen kifejtette, mit és hogyan csinált a férje segítségével.

2009.06.25 07:45ma.hu - Fotó: gombosedina.hu

Megosztotta személyes tapasztalatait Gombos Edina egy hozzá forduló kismamával - A sztár szőrtelenítés témában adott tanácsot videoblogján, mivel a leendő anyuka azzal kereste meg, pocakjától már a térdét sem látja, így aztán nehezen tud mit kezdeni "alsó fertályával".

Edina elárulta, nemhogy szőrteleníteni, a lábkörmöket vágni sem lehet előrehaladott terhesként, és azt javasolta a kismamának: ha van olyan viszonyban a férjével, adja kezébe a borotvát, a körömcsipeszt, ő is így tett a párjával, Alberto-val. Felüdülés, mikor végre visszahúzódik a pocak, mert hónapokig nem tudod, mi történik odalent, tette hozzá Gombos Edina - írja a Napi Ász.

A csinos műsorvezető és kubai származású párja október végén lettek szülők - kislányuk a Miranda nevet kapta, mivel a külföldi férj vezetéknevéhez, a Costafredához illőt keresett a pár.

Gombos Edina és Alberto korábban keveset árult el magánéletéről, ám gyermekük születése óta egyre több titkok meséltek el.

Részt vettek például a Mr. és Mrs. című sztárpárshow-ban is, ahol tréfálkozós stílusban, de kitárulkoztak. Alberto például kibökte, hogy kislányuk pelenkázóágyán szívesen gyakorolják a szexet!

Edina elárulta, gyakran járnak táncolni, és ő azt sem bánja, ha a kedvese más hölggyel ropja, legalább nézheti a fenekét közben!

A csinos sztár videoblogjában őszintén beszél az anyaság örömeiről, de a nehéz pillanatokról sem hallgat.

Saját élményeit osztja meg a hölgyekkel, mesél a szülésről, a szoptatásról. A hozzászólások és levelek szerinte neki is hasznosak lehetnek, tanulhat belőlük.

Gombos Edina közben már a második babát tervezgeti. A sztár ki is vizsgáltatta magát az elmúlt hetekben, a termonőgyógyászat segítségével.

Ez a módszer időben figyelmezteti, mi zajlik a testében. Ha problémát jelez, részt kell vennie egy nagyobb vizsgálaton.

Hogy áll Gombos Edina a szoptatással?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.