Állandó veszélyben a műsorvezető párja

Képek - Gombos Edina a férje életéért retteg!

Az elmúlt hónapokban mintha megszaporodtak volna a légi katasztrófák - Gombos Edinát felzaklatja a dolog, ő ugyanis eddig is féltette a férjét, de mostanában még jobban retteg az életéért...

Képekben a csinos Gombos Edina és családja! képgaléria

2009.09.10 08:50ma.hu - Fotó: gombosedina.hu

A csinos műsorvezetőt nem nyugtatja meg a mondás, hogy a repülés a tömegközlekedés legbiztonságosabb módja. Gombos Edina férje, Alberto naponta száll fel, hiszen utaskísérőként dolgozik. Nagyon félti őt és egyfolytában aggódik érte.

De örök optimista, és nem hagyja, hogy az érzés hatalmába kerítse. Mégis szörnyű érzés, amikor Alberto hóviharba keveredik vagy azt írja sms-ben, hogy ki tudja, mennyi időre egy másik országban rekedtek az időjárás miatt. Landolás után azonban első dolga Edinát hívni. A sztár sosem akarta lebeszélni munkájáról, hiszen Alberto imád repülni - adta hírül a Hot! magazin.

Gombos Edina ma már újra dolgozik, kislánya mellett is - Január végén már újra mikrofon mögött ült, de csak a Sláger rádióban.

Kora reggelente a Bumeráng csapatát erősíti, s mivel hajnalban kezd, délelőtt hazaér a Sláger rádióból, és van ideje a kis Mirandára.

A képernyős műsorvezetésben nem gondolkodik, mint azt néhány hónapja kifejtette: állandó feladatot már nem vállalna.

Edina férjének, Alberto-nak egy ideig nem volt munkája, hiszen a kubai származású férfi költözött a csinos sztárhoz Budapestre, és a nyelvvel is nehézségei voltak.

A páros Kubában ismerkedett meg, amikor Edina forgatócsoporttal járt kint az országban. A váratlanul szövődött szerelem nehét döntés elé állította a fiatalokat, hiszen nem kevés kilométer választotta el őket egymástól...

Végül mégis győztek az érzelmek: Edina és Alberto összeházasodtak. Noha a magyar fővárosban élnek, lehetőség szerint gyakran meglátogatják a férj Kubában élő családját.

Szerelmük gyümölcse, Miranda tavaly októberben látta meg a napvilágot -a kislányt Havannában keresztelték meg.

Gombos Edinának nehéz feldolgozni...- Olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.