Ez csak egy fedősztori, valójában csajozni akar?

Jáksó káromkodása: A pornós lány lába beleizzad a csizmába!

Kellemetlen, de beszélnek róla. Ráadásul Jáksó és Szorcsik Viki. Ezúttal nem a hüvelygombáról, hanem a lábszagról, mert hogy igenis létezik és néha megkeseríti az éltünket.

2009.06.22 16:00ma.hu

Nem mindenkiét. Köböl Anitáét, a Velvet arcáét például nem. A Heti Hetes műsorvezetője azonban Tera Bond, Szorcsik Viktória és Köböl Anita segítségével keresi az ország legbüdösebb csukáját. Bár valószínűleg ez csak egy fedősztori, valójában csajozni akar.

-" Most mit kell csinálni, nyalni is?"– kezdte a Balaton Music Wave sajtótájékoztatóját Jáksó László, aki több gyönyörű híresség kíséretében arra vállalkozott, hogy július 9 és 11 között Zánkán megtalálja hazánk legbüdösebb csukáját. Derzsi Anita, alias Tera Bond, a felnőtt filmek egyik jeles képviselője őszintén bevallotta, neki bizony egy bizonyos cipőben, de van lábszaga.

– " Érdekes, mert alapvetően nem büdös a lábam, viszont két éve van egy lakkcsizmám, azt senkinek nem ajánlom, kemény. Egyszerűen akárhogy sikálom, nem tudom rendesen kitisztítani." – sopánkodott a fekete szépség miután megmászta Jáksó Laci hátát.

Hát igen. Lacit megmászták, szagolták, de mégis egyedül ment haza, talán ezek miatt a mondatok miatt.

– " Engem zavar a lábszag, ha máson érzem. A sajátom már nem, azt megszoktam. De ha valakinek olyan lábszaga van, mint nekem, akkor persze azt nem érzem." – kezdte mondanivalóját a képernyős, majd bizonyítékul gyorsan megszagoltatta cipőjét Köböl Anitával, a Velvet arcával, aki azonnal cáfolta, hogy az ország egyetlen Jáksójának lábszaga lenne.

Fotó: Fuszek Gábor

Sőt! Késmárky Zsolt, a Hooligans tagja szerint egyenesen finom illat szállingózott a műsorvezető cipőjéből.

A sajtótájékoztató végén azért csak kibújt a szög a zsákból, Laci végig Köböl Anitát akarta.

– " Hogy kell csajozni egy büdös csuka bajnokságon? Hogy kell csajozni bárhol? "– fakadt ki Jáksó

- " Nézz rá erre a szépségre, ő sem akar engem."– sajnálkozott Laci, majd „Te is dögölj, meg születésnapodon, állva, cipőben” szavakkal fakadt ki arra a riporteri megállapításra, hogy a műsorvezető nem kell a szép nőknek.

Jáksó káromkodása videón! Nézze meg Ön is!

Videó: juj.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.