A rádiós számít a mérgezésre!

Jáksót felvilágosították: Birkában kell turkálnia

Jáksó Lászlónál sohasem lehet tudni, mikor beszél véresen komolyan, és mikor vezeti meg hallgatóságát - A sztár egy interjúban beszámolt hipochondriájáról és meglepő fiatalkori tervéről is...

2009.02.10 09:10rtlbulvar.hu

Jáksó Lászlónál sohasem lehet tudni, mikor beszél véresen komolyan, és mikor vezeti meg hallgatóságát.

A műsorvezetőt pénteken a legutóbbi Heti hetes felvétele előtt, a sminkszobában beszélt az RTL bulvárnak hipochondriájáról, mérgezéstől való félelméről és arról, hogy mi tudja igazán felidegesíteni.

De azt is elárulta, milyen foglalkozást nézett ki magának gyerekkorában és kiderült, a kis Jáksó Lacit már akkor is hormonjai vezérelték.

– Nem szántak semminek sem a szüleim, illetve, nem is erőltettek semmit. De én ötpercenként szerettem volna valami más lenni - ismerte be a sztár.

Jáksó Laci úgy véli: a kamaszok egy részének - aki nem játékteremben éli ki magát és nem lányokkal -, az marad, hogy kitalálják, miben lesznek majd sikeresek, amelyben esetleg láthatnak meztelenül egy lányt.

- Állatorvosnak készültem, mert nagyon csinos lányok jártak a rendelőbe, és azt hittem, ott majd jól lehet csajozni. De az orvos felvilágosított, hogy birkákban kell majd turkálnom, akkor elment a kedvem – mondta Jáksó László az RTL Bulvárnak.

A folyosón viccesen hozzátette, nagyon szívesen lenne Vietnámban férfiprostituált, mert ott nem akadhat horogra csúnya nő.

Még a humor nagyágyúinak főkolomposát is ki lehet hozni a sodrából, méghozzá könnyen.

A műsorvezető szerint a „médiás hülyék” azért kellenek, hogy a nem médiások demonstrálhassák, különbek náluk, majd sokkal kisebb bűnökért ostorozzák a hátukat olyanok, akik nagyobb bűnöket követnek el.

Jáksó László egyébként bevallotta, hogy a hírekkel ellentétben különösebb mérgezésfóbiája nincs, de azért jobb félni, mint megijedni alapon számít arra, hogy megmérgezhetik.

- Nem hiszem egyébként, hogy valaki meg akar mérgezni. De elég egyszer bekapni egy ilyen édességet az életben - tette hozzá a sztár.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.