"Kívánságra az vagyok, amit csak akarnak"

"Jáksó köztudottan biszex" - A sztárt nem zavarja?

A műsorvezető határozottan csodálkozik rajta, hogy mindenki tudja: ő biszex, csak éppen ő nem. Jáksó László az őt vádolónak azt üzeni: soha ne élvezzen ennél nagyobbat.

Az étel nem, a hangulat jó volt Jáksónál! képgaléria

2009.03.01 10:15ma.hu

Több fórumon az terjed a műsorvezetőről, hogy "köztudottan biszex" - Jáksó László már ezen sem lepődik meg. Úgy véli, "pattanásos, idióta kiskamaszok" a névtelenségtől megrészegülve állítanak dolgokat, ő pedig csodálkozik azon, hogy mindenki tudja, ő biszex, kivéve saját magát.

Jáksó szerint nem először fordul elő, hogy valótlansággal vádolják: korábban azt hallotta vissza, hogy meleg, és egy férficelebbel is összefüggésbe hozták. A sztárt ugyanakkor nem zavarják a pletykák. Úgy véli: aki ilyeneket írkál róla, soha életében ne élvezzen ennél nagyobbat: "kívánságra az vagyok, amit csak akarnak" - tette hozzá Jáksó a Vasárnapi Ászban.

A műsorvezető persze valóban nem áll távol, hogy meghökkentő kijelentéseket tegyen. Sokszor nem lehet azonban eldönteni, mikor beszél komolyan, és mikor szánja viccnek a mondandóját...

Nemrég egy televíziós interjúban például kifejtette: szívesen kiköltözne Vitenámba. Nincs olyan helyi hölgy, akivel ne feküdne le, ott még a nyolcvanéves nők is negyvennek néznek ki. Közölte: akár még férfiprostituáltnak is elmenne.

Jáksó László azzal kapcsolatban hozta fel a meghökkentő ötletet, hogy véleménye szerint már itt az ideje életében egy váltásnak. Hétévente stílust kell cserélni,ő pedig már kilenc éve "funkcionál" a Heti Hetes műsorvezetőjeként.

Tíz éve a médiában dolgozik, s úgy tűnik, szívesen kipróbálná magát más területen is. A sztár nemrég elárulta, fiatalon még az is megfordult a fejében, hogy állatorvos lesz.

Mégpedig azért, mert felfedezte, hogy a rendelőben rendkívül csinos lányok járnak kedvenceikkel.

Csakhogy egy állatorvos felvilágosította arról, a munka nem fenékig tejfel, hiszen az állatok hátsó felében is turkálnia kell. Ekkor elment a kedve a hivatástól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.