"Vágottszemű gyereket szeretnék"

Jáksó: Csak akkor legyen, ha sosem hagyom el!

A rádiós műsorvezető sosem tagadta, hogy legszívesebben ázsia hölggyel kötné össze az életét. Újabb gyermeket azonban csak akkor vállalna, ha tudná: sosem fogja elhagyni.

Az étel nem, a hangulat jó volt Jáksónál! képgaléria

2009.05.07 09:35ma.hu

Imádja az ázsiai nőket, de mindenáron nem szeretne ilyet - Mindenesetre nyaralását Kínába vagy Vietnámba tervezi, ázsiai barátok - két hölgy - kalauzolásával. Sosem tartotta kizártnak, hogy álmai nőjével a nyaraláson találkozzon.

Jáksó László
elárulta, szeretne még gyermeket, noha már van neki egy fia. Kikötötte azonban: csak akkor vállal újabbat, ha tudja, sosem hagyja el! Nagyon örülne egy vágott szemű kisgyereknek - tette hozzá.

A munkával kapcsolatban Jáksó László elmondta: a Heti Hetesnek, melybe kilenc éve került be, többször halálhírét keltik, de a műsornak szerinte hosszútávon van létjogosultsága. A Jáksó Hot Twenty-ről is úgy véli: saját idősávjában még nem vesztett a Danubius a Slágerrel szemben - mondta el a Star magazinnak a rádiós.

Jáksó László korábban sem titkolta, akár ki is költözne Vietnámba, mert rajong az országért. No és persze a kint élő hölgyekért!

A műsorvezető meglátása szerint odakint egy 80 éves nő is 40-nek néz ki. Talán viccesen hangzik, mondta nemrég, de Vietnámban még akár férfiprostituáltnak is elmenne!

A sztár imádja az ázsiai hangulatot, szívesen jár thai masszázsra és nagyon kedveli a keleti ország ízeit is.

Jáksó Laci mindenesetre változtatást tervez az életében - azt vallja, az embernek hétévente stílust kell váltania.

Ő pedig már tíz éve dolgozik a médiában, ebből kilencet töltött a Heti Hetes műsorvezetői székében.

A rádiós egyébként nem készült tudatosan erre a pályára.

Gyerekkorában még állatorvosnak is el tudta képzelni magát - főleg a csinos, rendelőbe járó lányok miatt...-, de egy szakember aztán gyorsan kiábrándította, amikor közölte vele: birkákban is kell majd turkálnia...

Jáksó László korábban elárulta: a szülei sosem kényszerítettek rá semmilyen foglalkozást, hagyták, menjen a maga útján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.