A műsorvezető bukik a biszexuálisokra!?

Jáksó forró ázsiai kalandokra készül!

Közeledeik a Heti hetes szezonzáró adása, és a szünetben talán valóra válik Laci régi álma. A Heti hetes vasárnap este ismét lezár egy szezont, a tizediket. Jáksó László kilenc éve ül a műsorvezetői székben és azt mondja, számára minden egyes adás emlékezetes.

2009.05.27 18:00rtlbulvar.hu
Íme Tila Tequila!

Amikor péntek esténként indul a felvétel, mindig eszébe jutnak azok az újságírók, akik a Heti hetest már fél évvel indulása után „temették”. 

– " Nekem nagyon jó a memóriám, pontosan emlékszem azokra a cikkekre és azoknak az újságíróknak a nevére, akik a műsor megszűnését tényként kezelték már az első hónapokban. Aztán ezt újra megtették Havas és Verebes távozásakor. Azt hiszik, az ilyesmit az emberek elfelejtik, de én nem. Minden adás előtt eszembe jutnak és nevetek rajtuk magamban, így tíz év után." – tette hozzá Jáksó. 

A műsorvezető nagy felfedezésnek tartja az elmúlt évben „családtaggá” fogadott Hajdu Steve-et, másik kedvence visszatérő vendége pedig Kéri László. Jáksó már bánja, hogy annak idején nem járt be a politológia-előadásaira, amikor megtehette volna. 

Ha Kéri megszólal, Laci élvezettel hallgatja egykori tanára hozzászólásait, és mint mondja, ilyenkor ő is átalakul nézővé. De van még egy ember, akit szívesen látna a jobbján a Heti hetes székében. A biszexuális valóságshow-hős, Tila Tequila.

 –" Tila Tequilát nagyon szeretném vendégszereplőnek, még tolmácsolnék is, bármit megtennék, hogy eljöjjön." – mondta teljes komolysággal az ázsiai nőkért rajongó műsorvezető. 

Bár kevés az esély arra, hogy Ónodi György (a Heti hetes főszerkesztője) megkeresi az amerikai, biszexuális tévésztárt és elhozza a Heti hetesbe, Jáksó nem mond le a Távol-Kelet gyönyörűségéről. Akármilyen hihetetlen, Jáksó még soha nem járt Ázsiában, de ezen a nyáron pótolni fog!

" Vagy Kínába vagy Vietnámba szeretnék eljutni. Vannak ázsiai ismerőseim, őket noszogatom, hogy vigyenek el, mert nem turistaként akarok elutazni a Távol-Keletre. Nagyon vonz a keleti kultúra és az ázsiai emberek is. "

Ha a Heti hetes nyári szünetre megy, Jáksó akkor sem tétlenkedik, a nyaralás mellett új feladatokra is szán időt. Azt mondja, nagyon szereti a kollégáit, barátainak tartja őket, de nem sűrűn találkoznak, amikor a műsor szünetel. 

Mire pedig újra képernyőre kerülnek a Hetek, reméljük, hogy Laci izgalmas ázsiai kalandokkal gazdagodik, amikbe ősszel talán a tévénézőket is beavatja. 

Ha kíváncsi vagy, hogyan búcsúznak az évadtól a Hetek, nézd vasárnap este 22 óra 30 perctől a Heti hetest az RTL Klubon!

Jáksó gyakran nyilatkozott perverz szexuális vágyairól, nézze meg itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.