"Szemek fúródnak a hátamba"

Joshi Bharattal nem beszél a lánya!

Nagyon megváltozott az indiai lélekelemző élete, mióta rendszeresen jelentkezik a képernyőn - Joshi Bharat már megszokta a sikert, családja viszont annál kevésbé. Kisebb lánya haragszik is rá..

2009.05.22 08:45

Ifjabbik gyermeke egyenesen megorrolt a papára, amiért keveset van otthon, s még a műsorát sem hajlandó nézni - Joshi Bharat ugyanakkor úgy látja, ő ötvenen felül kapott még egy lehetőséget.

A lélekelemző úgy véli: eddig is léteztek családjával, de nem voltak előtérben. Furcsa, hogy úgy érzi, szemek fúródnak a hátába - mondta el a Hot! magazinnak Joshi Bharat.

A műsorvezető szerint sosem volt problémája abból, hogy indiaiként Magyarországon él. Talán egyszer kapott egy skinhead-től kellemetlen megjegyzést. Többen nem is tudják, hogy nem magyar származású, csak a kiejtését furcsállják - árulta el a Hot!-nak a sztár.

Annak idején Vitray Tamás mutatta be őt a műsorában, mint sorselemző-számmisztikust - emlékezett vissza a lapban Joshi. A média is foglalkozott vele, megjelentek cikkek róla.

A műsorvezető a Hot! magazinban elárulta: kezdetben szívesebben beszélgetett civilekkel a műsorában, ma azonban örömmel látja a hírek embereket is.

Régóta ismeri például Zalatnay Saroltát, s korábban mondta már neki, hogy lényében jelen van a spiritualitás, de vigyáznia kell magára, mert rossz fordulatot vehet az élete és még börtönbe is kerülhet...

Legkedvesebb története mégsem egy sztárhoz kötődik, hanem egy férfihoz, aki 14 évig kételkedett az apaságában, mire kiderült, valóban ő az édes szülője a fiának - mondta el a Hot!-nak Joshi.

A Bharat-gyerekek közül a kisebbik, a tizennégy éves Shila az, aki nem veszi jó néven apja képernyős munkáját. A másik lány, Szávitri egyetemista, de a családhoz tartozik Joshi nejének a fia, Szabolcs is.

Shilát igyekeznek valahogyan engesztelni és kárpótolni, amiért nincs annyit az édesapjával, mint korábban.

Joshi Bharat a Hot!-nak elmondta, felesége, Csilla is azt szereti, ha az egész család együtt van.

A sztár nejének nem okozott gondot a férjével együtt szerepelni a nyilvánosság előtt, noha korábban nem beszéltek magánéletükről. Úgy véli, össze is kovácsolta a családot a közös szereplés - adta hírül a Hot! magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.