800 szalvétára írta üzeneteit a haldokló

Halála után is minden nap üzen gyermekének az apa

Lehet, hogy a Garth Callaghan a következő Karácsonyt sem éli meg, kislánya mégis utolsó iskolanapjáig olvashatja majd biztató üzeneteit.

2014.01.28 16:40ma.hu

A most 44 éves Garth másodikos kora óta lepi meg gyermekét az ebédje mellé csomagolt, inspiráló üzenetekkel ellátott szalvétákkal. A férfi orvosai nemrég közölték vele, hogy halálos beteg és alig 8% esélye van arra, hogy 5 évnél tovább éljen.

A szerető apa úgy határozott, most 14 éves lánya úgy fogja befejezni az iskolát, hogy minden nap ott lapul uzsonnás dobozában apja üzenete. A cél végrehajtása érdekében Garth 826 szalvétát ír tele üzenetekkel.

A közösségi hálózatok gyorsan felkapták a történetet, az emberek minden létező támogatásukról biztosították az apukát, aki azóta egy elektronikus könyvet is kiadott, amiben egybegyűjtötte a bölcsességeket -- arra bíztatva a szülőket, alakítsanak ki hasonló rituálékat otthon.

A 14 éves kislány pedig minden nap megkapja az üzeneteket, és most már ő is hasonló szalvétákkal lepi meg haldokló édesapját. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.