Járókelők fedezték fel a holttestet

Piknikkosárban találtak rá az átvágott torkú újszülöttre

Gyanútlan kirándulók találták meg az elhagyott piknikkosarat a Duna németországi szakasza mentén, és elborzadva fedezték fel, hogy abban egy átvágott torkú újszülött fekszik.

2013.04.29 07:29ma.hu

Még a sokat látott rendőröket is megdöbbentette a németországi Regensburgban történt csecsemőgyilkosság, amely bár hetekkel korábban történhetett, csak most derült rá fény. A gyanútlan járókelők a Duna mellett találtak rá a láthatóan gazdátlan piknikkosárra, ám amikor belenéztek, egy már meglehetősen rossz állapotú, bomlásnak indult újszülött-tetemet találtak benne. A gyermeknek egy dobozvágó késsel (snitzerrel) vágták át a torkát.

A regensburgi rendőrség elmondása szerint a halál pontos okát nehéz megállapítani, mert az újszülött teste annyira lebomlott már, de abban bizonyosak, hogy a gyermek élve született és a nyakán látható vágás még a halála előtt keletkezett. Az anyát sikerült a rendőröknek felkutatniuk, ám az ügyész, Wolfhard Meindl szerint a tizenéves lány nem volt hajlandó a kérdésekre válaszolni - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A csecsemő egyik, közelebbről nem megnevezett 45 éves hozzátartozója viszont nem sokkal a holttest felfedezése után egy vonat alá vetette magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.