Börtönbe zárták a gyerekkereskedő szülőket

Eladták volna újszülött gyereküket - pechükre egy rendőrnek

Börtönnel "fizettek" annak a házaspárnak, akik újszülött csecsemőjüket próbálták eladni, ám tudtukon kívül az alku során épp egy beépített rendőrrel tárgyaltak.

2012.06.25 11:29ma.hu

Négy év börtönre ítélték azt az orosz párost, akik újszülött gyermeküket próbálták eladni 100 ezer forintnak megfelelő összegért, csakhogy Gulnora Karabayeva és a 21 éves barátja, Bakhodir Dzhourayev a tudtán kívül egy beépített zsaruval kezdett intenzív tárgyalásokba.

Az immáron 5 hónapos csöppség azóta nevelőszülőkhöz került, akik természetesen nem fizettek érte semmit, sőt: most a szülők fizetnek meg a próbálkozásukért, igen hosszan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.