Túl élethű volt a játékbaba

Rendőrök törték fel az autót - műcsecsemőt "mentettek" ki belőle

Azt hitték a brit rendőrök, hogy magára hagyott csecsemő alszik békésen egy autóban, és a nagy hőség miatt aggódni kezdtek az életéért, ezért betörték az ablakot. Pedig csak jól sikerült műbaba volt.

2011.08.02 14:29ma.hu

Az autóban felejtette egy öt éves kislány a játékbabáját, amikor apukája kitette őt az oviban, később pedig a papa a munkahelyére nem vitte be magával. Ám az utcán parkoló járműben az egyik járókelőnek feltűnt, hogy egy "csecsemő" fekszik, és mivel az ablakok teljesen fel voltak húzva, ugyanakkor tombolt a hőség, azonnal riasztotta a rendőrséget.

A járőrök is megállapították, hogy valóban egy csecsemőt hagytak a kocsiban, és mivel nem sikerült kinyitni az ajtót, betörték az ablakot. A mentés végén derült csak ki, hogy a csöppség egyáltalán nem volt életveszélyben.

Az autóban mintegy 60 ezer forintnak megfelelő kár keletkezett, a baba értéke ennek a fele.

Hihetetlen: ez is csak játékbaba (Fotó: RebornFamily)


Chanel Cristofis édesanyja, Victoria a sajtónak elmondta, Sam - merthogy így hívják a babát - már nem először tréfált meg idegeneket. Egy ízben Chanel egy áruházban vonszolta maga után a játékot, amikor pedig még jól meg is rázta, egy aggódó nő kis híján sokkot kapott, majd heves szóváltásba keveredett a 25 éves anyával, amiért engedi, hogy "újszülött gyermekét" így rángassa a lánya.

A vitának csak akkor sikerült véget vetni, amikor végre rávette a nőt, hogy tapogassa meg a babát: nem igazi. Akkor jót nevettek az eseten, és most sem hibáztatja a rendőröket, amiért kissé túllőttek a célon az intézkedéssel, hisz nem tudhatták, hogy nem igazi csecsemőt felejtettek a kocsiban. Ám arra gondolni sem mer, mi minden jöhet még ezek után. Egy biztos: Chanelt nem lehet elválasztani Samtől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.