Letartóztatták a kegyetlen anyát

Marihuánát szívatott a 22 hónapos fiával

Letartóztatták és eljárást indítottak a 24 éves anya ellen, akiről egy most előkerült videó alapján azt feltételezik, hogy öt hónappal ezelőtt az akkor még csak 22 hónapos kisfiával marihuánát szívatott.

2013.03.13 17:17ma.hu

Videófelvétel tanúskodik a felelőtlen anya tettéről: a 24 éves Rachelle Braaten egy bongot nyomott a feltételezések szerint mindössze 22 hónapos fia orra alá és abból marihuána füstjét szippantotta a gyermek. A kisfiú most 2 éves és 3 hónapos, de a nyomozók úgy gyanítják, a felvétel legalább öt hónappal ezelőtt készülhetett. A Washingtonban élő nő még jókedvűen kacarászik is fia totyogásán, miután megszédült a belélegzett kábítószeres füsttől.

Az anya a letartóztatása után azt mondta, csak viccnek fogta fel az egészet, de azóta rájött, hogy nagyon buta hibát követett el és cseppet sem volt vicces. Mint mondta, a drogtól nem lett a gyerek rosszul, ugyanakkor hozzátette: "Csak két éves, és nem kellett volna ezt megtapasztalnia. Nem kellett volna ezt tennem a testével." De a megbánással elkésett, a kisfiút állami gondozásba vették, akárcsak öt éves bátyját, a nőre pedig halmozott büntetés várhat, köztük a drogterjesztés kiskorúnak vétség miatt is.

A gyerekek apját, a 25 éves Tyler J Lee-t szintén letartóztatták, miután a házban 40 tő cannabist találtak - adta hírül a Mirror című brit lap. A nőt 20 ezer dollár óvadék fejében szabadon engedték a tárgyalásig, a férfiról nem szólnak a hírek. Washington állam egyébként azon kevesek egyike, ahol engedélyezett a marihuána birtoklása kis mennyiségben, személyes használatra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.