Borzasztó anya

Videó: marihuánával nyugtatta, majd megverte a csecsemőt

Lakótársa filmezte le mobiltelefonjával azt a 21 éves fiatal amerikai nőt, aki szidalmazta és verte mindössze tíz hónapos csecsemőjét, mert az sírt.

2011.09.02 09:52ma.hu

A felvételt Jessica Callaway lakótársa átadta az arizonai rendőrségnek, és elmondta, a legdurvább jelenet azelőtt zajlott, hogy elindította volna a felvételt: a mérges anya marihuánafüstöt fújt a kisgyerek szájába, hátha attól lenyugszik - írja a Daily Mail nyomán a Manna.ro.

Jessica Callaway ellen vádat emeltek kiskorú bántalmazásáért, és letartóztatták. A fiatal nő mindent bevallott a rendőröknek, és azt állította, azért bánt erőszakosan a kisgyerekével, mert épp rossz napja volt, és nem tudta, mit vegyen fel akkor este.

A videófelvételen látható, amint a tízhónapos kislány a földön fekszik és sír, az édesanyja meghúzza az egyik lábát, majd megüti. Ezután fenyegetni kezdi, hogy szájon üti, ha nem hallgat el.

A rendőrök elmondták, Jessica nemcsak hogy beismert mindent, de azt is, hogy korábban már többször fújt marihuánafüstöt a kislány arcába. Jessica Facebook-profilja pedig tele van mindenféle bulikon készült fényképekkel. Callaway nem sokáig ült a börtönben, 2700 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.